Kayro blev bare 6½ år – Dræbt af koldblodige mordere

Politihunden Kayro, der i dag døde i tjenesten efter en ildkamp i Århus, blev seks og et halvt år gammel. Den blev aflivet på stedet, efter litauiske bankrøvere havde ramt den med et skarpt skud.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24501894.html

Politiet har nu anholdt alle tre øst-europæiske mænd, efter de i formiddag røvede Nordea-filial på Randersvej i Århus. Da røverne på Hasle Ringvej opdagede, at en patruljevogn var efter dem, tog de flugten til fods ind i et buskads i et område ved Sygeplejeskolen i det nordlige Århus.

Da politiet satte efter, løsnede røverne cirka ti skud, hvoraf ét ramte en politihund. Først blev én anholdt, og nu er det lykkedes politiet at anholde de to andre; én af dem “i et buskads blandt brændenælder og så videre,” som politiet udtrykker det.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24501018.html

Lad dem få 16 år bag tremmer for røveri og det koldblodige drab på en tjenestehund i funktion. Derefter skal de udvises for bestandigt. Lad os nu få genåbnet Horsens Statsfængsel, så forbrydere af denne slags kan mærke, at de får en straf.

Og nu vil nogen måske mene, at det jo var en betjent, der aflivede hunden. Det er for mig at se ligegyldigt. Banditterne er årsagen til, at Kayro, på den mest ubehagelige måde, måtte sige farvel til et herligt hundeliv i statens tjeneste i en alder af blot 6½ år.

~ af Pinstripe på 21. august 2009.

4 kommentarer to “Kayro blev bare 6½ år – Dræbt af koldblodige mordere”

  1. Det var da bedre at udvise dem fra start af, fremfor at staten skal betale kost og logi til dem i 16 år

    • Ja, man kunne gøre det i omvendt rækkefølge.. Udvisning først og derpå afsoning af dommen i eget land. Fængslerne i de gamle østlande er ikke nær så luksuriøse som det gamle Horsens Statsfængsel.
      Vi skal så bare sikre os, at dommen udstås til fulde i Litauen.

  2. de der skide østeuropærer skal bare ud for bestandigt. de begår
    særlig grov og farlig kriminalitet,vores politi skal ikke bruge deres tid på sådanne elementer.de skyer ingen midler med hensyn til brug af skydevåben mod vores betjente som risikerer liv og lemmer.meget sørgeligt at en dygtig dansk politihhund måtte lade livet.så meget lort der vælter ind fra østeuropa på grund af dårlig politik meed hensyn til åbne grænser.luk grænserne og smidt lortet tilbage .

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: