Endnu en irakisk Ali Baba afsløret i snyd og humbug…

Den dansk-irakiske Imam Ali Hussein Allak, der har folkeregisteradresse i Farum, scorer 46.000 kroner om måneden som politiker i Irak.

Men det ved de danske myndigheder bare ikke. I følge Ekstra Bladets oplysninger, så har imamen ikke opgivet nogen indkomst til Skat, selv om han i 2009 kan se frem til at tjene 552.000 kroner fra det nationale irakiske parlament i Bagdad. Det skriver Ekstra Bladet søndag.

Ali Allak har været medlem af parlamentet siden 2005. Her modtager han ud over sin løn 828.000 kroner årligt til at hyre op til 30 bodyguards. Derudover står den på fri luksuslejlighed i Bagdads internationale zone og 414.000 kroner til at købe bil for.

http://ekstrabladet.dk/112/article1210248.ece

Forkert kære EB-journalist. Det hedder irakisk. Han er ikke det mindste dansk. Han er bedrager, bandit og storkriminel. Hvornår stopper det? Hvornår begynder de kommunale socialrådgivere og sagsbehandlere at beskæftige sig med det, der er vigtigt istedet for at dele rundhåndet ud af danskernes penge? Nu må vi se nogle kommunalansatte tage ansvar og rette op på fejlene. Og man får dæwleme travlt, for der er mange af disse Ali Baba’ere, som har snøret de kommunale sagsbehandlere.

Er der nogen derude, der har de boller, der skal til for at få svinet bag tremmer, inden han sløjfes fra det danske folkeregister og sendes retur til sanddynerne?

~ af Pinstripe på 23. august 2009.

En kommentar to “Endnu en irakisk Ali Baba afsløret i snyd og humbug…”

  1. sjovt nok, har han ikke modataget en eneste krone fra skatteborgernes penge i den periode han har været i Irak, han har flyttet sin folkeregisteradresse, det eneste de har på ham, kan man sige at han og hans kone har underskrevet lejeaftalen. og at hans kone stadig havde bopæl i DK indtil for 2 måneder siden. og selv den info har de ikke iorden, da de siger at familien var hjemme indtil starten af August….det er lidt underligt når man kender til familiens forhold og ved eksempelvis at det kun er konen der bor i den adresse…

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: