Pige på 10 år gift med svin på 80 år.

Endnu engang ser vi, hvorledes koranen giver muhamedanere lovhjemmel til at forgribe sig på småpiger.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24602922.html

Fik lillesøsteren i stedet for storesøsteren
Han fortæller, at han var forlovet med den 10-årige piges storesøster, men at forlovelsen gik i stykker, fordi storesøsteren ville fortsætte med sin uddannelse. Derpå tilbød søstrenes far, at manden i stedet kunne gifte sig med den 10-årige.

Maatouq al-Abdullah fra den saudiarabiske menneskerettighedsorganisation NSHR siger, at der i Saudi-Arabien ikke er et system, der regulerer unge pigers ægteskaber.

Det må være Cairo-deklarationen, der understøtter det 80-årige svins krav på den 10-årige. Og Cairo-deklarationen er blåtemplet af de nosseløse i FN.

Mon ikke det var på tide med et solidt militært angreb på Mecca og de korantro muhamedanersvin…

Legitimering af børneægteskaber er en blåstempling af voldtægt mod børn.

Er FN medlemslande stolte af sig selv?

Er Per Stig mand nok til at kræve handling mod Saudi Arabien?

~ af Pinstripe på 26. august 2009.

14 kommentarer to “Pige på 10 år gift med svin på 80 år.”

 1. Altså, Saudi Arabien er ikke et “rigtigt islamisk” land. Det er nemlig Wahabbi. Og selvom vi ikke ved hvad Wahabbi betyder, må det være noget forkert og det kan man ikke samligne alle muslimer/muslimske lande med. (selvom barnebrude er udbredt i Yemen, Afganistan, Pakistan m.fl. men det er nok bare et tilfælde ligesom når man ikke kan blive dømt for voldtægt på sin ægtefælle for det eksisterer jo ikke)

  Men er det voldtægt, når man er gift? Når man er gift, er sex med ægtefællen jo en ret.

  Og hvorfor skal Vesten diktere, hvad der er den rigtige alder at blive gift i? Især taget i betragtning, hvordan alle (ok måske med undtagelse af konvertitterne) danske piger som teenagere dyrker sex til højre og venstre og demoraliserer samfundet? Hykleri.

  Man kan altså godt være moden og voksen af sin alder. Ligesom Aisha.

  Profeten Muhammads kone Aisha var kun 9 og så er det sunnah, uforanderligt og guddommeligt, som man ikke stille spørgsmålstegn ved. Man behøver ikke men man må godt.

  Typiske sekularister og vestlig propaganda. Hvordan ved du at det ikke er medierne som maler et falskt billede? Kender du pigen personligt? Var du der? For så kan du jo ikke antage hun er imod ægteskabet.

  Desuden skal hendes far eller broder eller anden værge (“Wali”) give hende væk ifølge sharia. Så der er ikke noget galt.

  Typisk forsøg på at dæmonisere Islam og muslimer. Islamofobi.

  Bare nogle standard bud på de svar man kan regne med.

  Men hør hvad den velkendte mufti har at sige:

  Question 6737 from Germany

  Second marriage possible under these conditions. i would like to marry a woman who is 12 years old, her father and she has also agreed. What is your advise?

  I am 45 and married to already 15 years now after the sexual desire of my woman has nearly gone I am looking to marry again. And I would like to marry a woman who is 12 years old, her father and she has also agreed, my first wife told me that it could make problems if it will be a big different in age, and also some of my children are older than my second wife. What is your advise ? And is it allowed for me to have already sexual intercourse with these woman after we are married or to I have to wait till she reach at special age?

  Answer 6737, 2002-10-01

  According to the Shari’ah, if a girl is a minor (did not attain puberty), she may be given in marriage by her father. When she attains puberty, she has the right to maintain the marriage or discontinue the marriage. There is no age limit to be intimate with one’s wife even if she is a minor.

  It is important for you, in your situation, to consider the age difference reservation expressed by your wife.

  and Allah Ta’ala Knows Best

  Mufti Ebrahim Desai

  http://www.askimam.org/fatwa/fatwa.php?askid=3292273c814b97cd24da5b61c7831c68

  Mere er skrevet her: http://iwka.wordpress.com/2008/04/11/8-year-old-nojoud-wants-divorce/

  Dansk dækning af en af sagerne: http://www.information.dk/164240

  Citat af manden: “Ja, jeg var intim med hende, men jeg har ikke gjort noget forkert, for hun er min kone, så det er min ret, og ingen kan stoppe mig”

  Sex er jo en ret i ægteskabet især islamisk, da man skal vogte sin dyd indtil man gifter sig. Derfor er det denne “ret” manden henviser til. Og der er der også bred enighed om blandt “skriftslærde”.

  Her kunne jeg godt savne et muslimsk ramaskrig/protester/internationale demonstrationer/underskriftsindsamlinger/mødeindkaldelse med Saudi repræsentatanter og ambassadører/flagafbrændinger/skokast på “skriftslærde”/imamrundrejse til muslimskelande/tiltag til og finansiering af uddannelse af “skriftslærde” i en moderne islam, i samme størrelsesorden som under Muhammad tegningekrisen.

  Men den udebliver. Tilbage er forargelsen over at folk kritiserer og bringer disse begivenheden i medierne og på blogge.

 2. jwg forstår det ik helt men vi skriver lidt af det til vores opgave ;:dd

 3. Til dig som blogger her og dit latterlige indlæg. Du er uden form for objektivitet i denne sag. Der findes garanteret langt, langt flere eksempler på pædofili i den vestlige verden end i den arabiske, muslimske verden, så hvorfor lukker du ikke røven og koncentrerer dig om dine indespiste, djævelske og zionistiske venner. Synes du skulle til at lukke røven, når du er så dum at høre på.

  • Det er altid sjovt at læse kommentarer fra små mennesker, der larmer mere, end de evner at tænke. Tydeligvis har vi her at gøre med en repræsentant fra “fredens religion”. Og denne her er en arrigt en af slagsen. Selv David Attenborough ville tage sine forholdregler, inden han nærmede sig denne art.

   • hvad er du dum eller hvad?
    du r da tydligt islamofobic med overskif som “hvorledes koranen giver muhamedanere lovhjemmel til at forgribe sig på småpiger.”

    men lad mig høre din holdning this Polish Jew Roman Polanski, det havde doppede og voldtaget en 13 årige pige.. Det vidst voldtagt af små piger Toran lærer jer jøder. (der en clip til back my facts up)

    fuck hjem til israel den falske state hvis du elsker den så meget. fucking criminal

    • Og her har vi så “Tobias” fra Albertslund eller Taastrup.. (Med stor sandsynlighed en muhamedaner i familie med tidligere mr. kill fra Sorø)
     Også han har ikke meget omløb mellem ørerne.
     Men det er faktisk underholdende at se disse tosser udstille sig selv med deres latterlige kommentarer. Og nogle af dem skal der også være plads til. Så har vi trods alt noget at grine ad.
     Nå, men nok om “Tobias” og hans barnligheder.. Tilbage til skolebænken med ham..

 4. JØDESVIN!!

  • Hvor er det godt, at vi har en lovgivning, der er til for at tage sig af denne slags tilsvininger.
   Og så er jeg ikke engang jøde. Så jeg ved ikke rigtigt, om jeg skal føle mig ramt, eller om jeg skal vende mig om for at se, om det er personen bag mig, du taler til..
   Men som før nævnt, så taler din art før den tænker. Der er nemlig ikke megen tankevirksomhed mellem dine ører.

 5. Pinstripe, du har vist fået en ven der!

  Han kan jo tage imod sit eget råd og lukke røven, når han er så dum og latterlig racistisk at høre på. Sandheden kan være bitter og derfor skal vi helst ikke tale om det, ønsker han. Gennem disse lærde legitimerer Islam pædofili, fordi vi er nu i 2009 og ikke 700-tallet sigtes og idag straffes man for dette i Danmark. Sådan var det ikke altid. Men Islam fastholder dette. Og det er problematisk. Selv jeg er sikker på, at de fleste muslimer ikke vil drømme om barnebrude.

  Problemet med pædofili er langt, langt mere udbredt i lande som end ikke anderkender pædofili og dermed heller ikke straffer det, f.eks. den muslimske verden. Det er også derfor de rige sheiker tager på rov i mange fattige muslimske lande efter purunge piger og ikke Sverige eller Canada.

  Vi kan ikke tabulægge alt bare, fordi det ubehagligt.

  Nu er din ven heldigvis ikke en muslim, vi har med at gøre. Fordi en muslim er naturligvis klar over, at man ikke må tale nedsættende til eller om folk i Islam uanset om det er en muslim, jøde, kristen eller vantro.

  Måske din uvidne ven kunne sætte sig ned og skrive til de lærde og hysterisk forklare dem, hvor forkert han synes det er istedet for at køre sit jødehad på en blog. Ellers er han da en gemen lille hykler.

  • Jeg må ærligt talt tilstå, at jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle godkende hans racistiske ytringer. Men vi har jo ytringsfrihed… også på min blog.. Jeg vil dog forbeholde mig retten til at slette indlæg, der er så grove og for debatten så uvedkommende, at de falder uden for emnet.
   Men det er også vigtigt at lade tåberne udstille sig selv, så det rammer faktisk kun dem selv og ikke undertegnede.
   Og ja, denne art tilhører underkategorien ‘hyklerne’. Og det er altid vigtigt at have dem under observation, hvis de forsøger at ‘moone’ på blogs. Så er det, at man skal tænde projektørerne og tage billeder af udåden. Op på forsiden med dem. Sådan!

  • de da ren uvidenhden der snakker… du brd hvertfald kalp helt kaje.
   udbredt i muslimske land.. hvad living du et løgn for for?
   læser du overhovedet aviser? BT EXtra bladet r der ikke andet en danske mænd der knepper der døtre det da næsten hver weekenden.
   det r hvad der bliver opdaget.. og ikke og snk om de syge pucking præster og børnehaver.

   at en rig shaiek gør det.. hvor i fucking latterlige.
   og nej det ikke mere udbredt i lande som ikke ænderkender pødofili..
   af hvad jeg ved så det familie fader der blev anholdt under bryllupet af en 13 og en 1 årige i pakistan.

   til og får jers røv uf af had og får jer et liv. hvad kalder du ham racist for når du tydligvis ikke ved bedre.

   • Og så kom “Tobias” sørme på banen igen.. Men han har ikke lært at tale pænt, så det var sidste kommentar fra ham.
    Vi lader denne hans sidste kommentar stå til skræk og advarsel for de, der måtte forsømme deres skolegang. Så kan de se, hvor slemt det kommer til at gå dem, hvis de ikke læser deres lektier og skulker fra skolen.
    “Tobias'” forældre må have haft en svær barndom, siden de ikke har formået at give lille “Tobias” de omgivelser og den omsorg, der er nødvendig for at skabe en normalt tænkende lille dreng. “Tobias” er uden tvivl en barn, der er svært at nå med pædagogiske redskaber.

    Opdatering:
    Og nej, lille “Tobias”, du får ikke lov til at skrive mere på min blog. Din racisme står i lårfede stråler ud af dit beskidte mundtøj. Du lider jo af et flammende jødehad, dreng!
    Du burde gå til læge med dine antisemitisme og judæofobi. Men lad det nu være en professionel psykolog og ikke en imam fra din lokale moské. Han gør kun ondt værre.

 6. Har Tobias overvejer et kursus i dansk evt. suppleret med stavning? En ting er sikkert, ude af trit med virkeligheden er han.

  Pædofili er da bestemt mere udbredt i samfund og lande, hvor man ikke anderkender dette eller vil indrømme, at det faktisk findes. Det siger sig selv, at man har frie tøjler når man ved man ikke drages til ansvar eller straffes på nogen måde fordi loven slet ikke anderkender det. F.eks. trives børnesex industrien bedre i f.eks. Asien, mellemøsten både grundet manglende lovgivning men også korruption.

  Det gælder sådan set både katolske præstesamfund og muslimske lande.

  Nu læser jeg ikke BT eller ekstrabladet men jeg kan ikke umiddelbart set hvad incest har at gøre med legitimeret pædofili i religionens navn.

  Incest findes da også i muslimske lande. Altså hvor det ikke er danske mænd som står for “dåden”.

  Emnet er barnebrude. Og de som gifte sig med barnebrude er langt fra sheiker. Det foregår almindeligvis Afganistan, Yemen m.fl.

  Ved at benægte realiteterne kommer man desværre ikke problemer til livs. Så Tobias er inbegrebet af uvidenhed eller bare i rent benægtelsestilstand og jeg ved ikke hvad er værst. Intet af det hjælper de utallige ofre.

  • “Tobias'” udgydelser er de sædvanlige rygmarvsreaktioner fra en ung og umoden islamist, der ikke formår at kommunikere et sobert argument. Jeg har allerede blokeret et par af hans racistiske tilsvininger af Danmark og Israel.
   Han troede tilmed, at jeg er jøde. Og det er en typisk opfattelse af yderligtgående muhamedanere, når man sympatiserer med Israel.
   De læser ikke det, der står med småt. Hvis de gjorde, ville de have læst, ar der faktisk står; “Med Israel for fred”.
   Men “Tobias” har afsløret sig selv som ikke-dansker med sin hårde retorik og tilsvininger af jøder og Israel. Kun en muhamedaner (og måske Lykketoft) har et sådan ubendigt had til Israel og jøder.
   Det forklarer en del af det usammenhængende og ubehjælpsomme i hans skriv.
   Om hans tilstand er at betegne som benægtelses-mode eller uvidenheds-mode, kan jeg godt give et bud på. Det er nok lige dele af begge. Det kaldes islam.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: