Humor ophidser igen muhamedanere – Living with the infidels

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/bradford/8207044.stm

An online sitcom about a group of suicide bombers living in Bradford could be damaging, a Muslim group says.

Dr Abdul Bary Malik, of the Ahmadiyya Muslim Association in Bradford, said the series Living With the Infidels would upset some young Muslims.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/336032:Kultur–Ny-komedieserie-goer-grin-med-terrorister

En gruppe unge mænd deler en lejlighed i Bradford. De er en broget flok af drømmere, tabere og konfliktmagere, hvis hoveder er fyldt med vanvittige planer. De planlægger at stable det perfekte selvmordsangreb på benene. For mændene i denne nye engelske satire-serie ’At leve med de vantro’ er nemlig unge jihadister i Bradford.

http://www.livingwiththeinfidels.com/

~ af Pinstripe på 27. august 2009.

En kommentar to “Humor ophidser igen muhamedanere – Living with the infidels”

  1. Det er uheldigt at man bruger vreden som en slags indforstået trussel mod andre. At være vred er en ting. At reagere på den fysisk med vold er noget helt andet.

    Hvorfor bliver disse ikke vrede over de budskaber som er at finde i mange arabiske kanaler som prædiker både til bøn såvel som voksne, eller nogle af de ubehagligheder som ligger offentligt tilgængeligt i islamiske kilder f.eks. anti-semitismen i ahadith (som en amerikansk muslimske studenter organisation bl.a. blev beordret til at fjerne fra deres universitetshjemmeside i USA og det gjorde de så men den er der nu igen) og skelnen mellem to slags kvinder, den tidækkede troende og så den prostituerede (jf. Ibn Khatirs tafsir af Koran)? F.eks. anti-semitismen? Eller hvad med når muslimske repræsentanter, imamer eller akademikere, taler med to tunger, den ene til de vestlige medier, og den ene til muslimer? Eller bare taler udenom eller ikke formår at tage afstand fra den vold og ødelæggelser der prægede Tegningekriserne, eller bare de sharia domme der fældes i muslimske lande over sagesløse kvinder, eller de døds fatwaer der udstedes over f.eks. Salman Rushdie eller forsøget på at fængsle, torturere, dræbe eller kvæle alle kritiske røster inklusive de muslimske?

    Måske vreden er malplaceret. Har de mon tænkt på det? Ellers er det bare altid en bekvem og nemmere løsning at feje for andres dør end at gribe i egen barm?

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: