“Britiske” muhamedanere dømt for terrorplaner…

Tre britiske mænd er fundet skyldige i at have planlagt et større terroran-greb i 2006.

Mændene ville sprænge tusindvis af mennesker i luften om bord på fly over Atlanten.

Abdulla Ahmed Ali, 28, Tanvir Hussain, 28, og Assad Sarwar, 29, blev alle tre fundet skyldige i at planlægge et bombeangreb med bomber forklædt som drinks. Fire andre mænd blev frikendt i sagen. Anholdelsen af mændene i 2006 medførte nye restriktioner i forhold til at medbringe væsker på fly.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24890267.html

Navne som Abdullah, Tanvir og Assad er altså ikke britiske. Det er muhamedanske / arabiske navne. Så nej, kære TV2-nyheder, det er ikke britiske mænd, vi har at gøre med her.

Bortset fra det, så må man da håbe, at de har fået frataget deres eventuelle britiske statsborgerskab og efter endt straf kylet tilbage til sanddynerne i deres respektive muhamedanerlande.

~ af Pinstripe på 7. september 2009.

En kommentar to ““Britiske” muhamedanere dømt for terrorplaner…”

  1. Er det ikke lidt mærkeligt at man både herhjemme men også i europa, vitterligt undersøger hvorvidt disse typer bare havde en “interesse” eller hobby hvad angår sprængstoffer. Af en sådan natur, at de kan skabe ødelæggelse og tage liv? Jeg mener, det er jo ikke en sund “hobby” ligefrem eller haramløs. Hvorfor har både disse mænd men også de anklagede i terror sagen herhjemme (Glasvej sagen) en interesse i lige netop sprængstoffer og ødelæggelse, hellig krig?

    http://www.berlingske.dk/article/20081021/danmark/81021050/

    Jeg forstår slet ikke et øjeblik hvordan man overhovedet kan begynde at overveje om det nu er grundlag for terror eller ej. Skal der være sket noget før man forstår at der ikke er tale om harmløs adfærd eller mentalitet hos disse unge. De beskæmmende er at de oftest er født og opvokset her i europa men alligevel nærer et sådan had mod deres eget land. Altså hvis de da overhovedet betragter det som deres land.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: