12-årig barnebrud død under fødsel – Islamisk pædofili igen årsag til tragedie

Fawziya Abdullah Youssef blev giftet bort som 11-årig. Et år senere døde hun i barselssengen.

Den udbredte praksis i Yemen med at bortgifte selv helt unge piger, har kostet en blot 12 år gammel pige livet.

Som 11-årig blev Fawziya Abdullah Yousse gift med en 24-årig bonde. Kort efter bryllupet blev hun gravid og i sidste uge blev hun indlagt på et hospital med veer. I forbindelse med fødslen af, hvad der vidste sig at være et dødt barn, døde Fawziya af indre blødninger.

http://www.bt.dk/udland/12-aarig-barnebrud-doed-under-foedsel

Hvor er alle protesterne fra muhamedanere Verden over?

Hvor er protesterne fra de mange korantro muhamedanere, som bevæger sig både her på WordPress og rundt om på diverse blogs?

Hvor er protestmarcherne og demonstrationerne, som skal vise os vesterlændinge, at man som muhamedaner er imod de dele af koranen, der legitimerer pædofili med disse forfærdelige konsekvenser, denne ideologi kan medføre, når man ønsker at leve som pædofeten Muhammed.

~ af Pinstripe på 13. september 2009.

3 kommentarer to “12-årig barnebrud død under fødsel – Islamisk pædofili igen årsag til tragedie”

 1. Jo men pædofili eksisterer på den anden side ikke i Yemen. Man gifter sig blot med pigen og vupti er der tale om mand og kone.

 2. Det er faktisk ret almindeligt med mindreårige brude eller barnebrude. I mange lande er der ganske vist en mindste alder men myndigheder vender det blinde øje til barnebrude.

  Tragisk men menneskerettighedsforkæmpere og advokater kan kæmpe alt det de vil, men før man tager tyren ved hornene og konfronterer roden til dette problem som ikke bare er kultur, men religion, idet både koranen såvel som hadith tillader barnebrude.

  Man bliver nødt til at indse at nogle religiøse tilladelser ikke gælder igennem al tid. Ellers er man ude i pædofili. Det er tragisk men det bliver ikke det sidste offer. Og de religiøse imamer og muftier vil ikke rokke ved sharia eller islam. Så fortsætter det bare.

  3 dage i veer.
  Dødfødt barn.
  Forbløder til døde.

  Må hun hvile i fred.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: