Dødstrusler mod islam-glade københavner-politikere…

Muslimerne vil slå os alle sammen ihjel – måske burde vi starte med dig.

Sådan stod der i en anonym SMS, som blev sendt til de københavnske socialdemokraters politiske ordfører Anne Vang.

http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2009/09/12/093426.htm

Jeg må i den grad tage afstand fra disse dødstrusler, som bringer den politiske debat ned på et ubehageligt niveau.

Jeg synes det er rigeligt at læse og høre dødstruslerne fra de islamiske skrifter, som prædikes højt i moskéerne Verden over samt fra diverse islamiske og i den islamiske verden højtrespekterede mullaher, sheiker, muftier, imamer og hvem ellers, der måtte træde frem på al-Jazeera eller al-Arabia og nedkalde dødsfatwaer over de personer, der måtte have taget sig den demokratiske frihed at kritisere Muhammed eller islam.

Når det er sagt, så tror jeg ikke, der er så stor vægt bag de trusler, der er skrevet til de islam-glade københavner-politikere, som der er bag truslerne fra de islamiske samfund Verden over. Vi skal i den grad tage truslerne fra islam alvorligt. Det beviser de mange terrorangreb mod Vesten og vestlige interesser samt drabene på diverse islamkritikere og kulturpersonligheder, der har beskæftiget sig med dette emne, herunder Theo van Gogh.

De trusler, der måtte være sendt til de islam- og moské-glade københavnerpolitikere, kommer fra desperate borgere i Danmark, der ikke aner deres levende råd, da visse politikere ikke lytter til, hvad folk har at sige.

Ritt og Bondam kører tilsyneladende deres helt eget løb med skyklapper og kikkerten for det blinde øje. Anne Vang har heller ikke fattet en bønne af, hvad islam går ud på. Hun tør nemlig ikke lukke historiebøgerne op. Hun og de islamglade politikere har nemlig travlt med at være poilitisk korrekte, medens de træder hinanden over fødderne for at behage de kommende herskere i Europa..

Ja ja.. kommende herskere, hvis det står til de radikale og venstresocialisterne samt naturligvis de islamiske klerikale, som arbejder på at få indført sharia bid for bid i Danmark, Holland, Belgien, Tyskland, UK.. osv., til hele Europa og Verden er islamiseret.

Til den tid vil Ritt og Bondam ikke længere være at finde på Rådhuset, men vi andre og yngre generationer skal leve med deres fejl, hvis vi ikke får rettet op på dem.

Her hjælper kun det gode gammeldags demokrati, oplysning, oplysning og atter oplysning. Og så drejer det sig om at handle ud fra den viden, man får af oplysningen. Desværre er de fleste i Borgerrepræsentationen både blinde og døve. Kun DF ved, hvad der er ved at ske.

Hvorom alting er, har Danmark ikke brug for at blive en lokalafdeling af hverken Iran eller Saudi Arabien.

~ af Pinstripe på 13. september 2009.

11 kommentarer to “Dødstrusler mod islam-glade københavner-politikere…”

 1. Godt skriv – lige på kornet!

 2. Apropos dødstrusler:

  Jeg forsøgte at forklare en tyrk at når man låner kapital, betaler man en omkostning – i Europa, Arabien og andre steder.

  Så begyndte han skrive nogle lange halvdanske stile om alt muligt, der altså bare ikke havde noget med spørgsmålet at gøre.

  Jeg måtte fastholde – idet jeg har baggrund for at besvare spørgsmål om finansiering efter 14 år som underviser på studiet HD på Handelshøjskolen – at halallån havde den samme for långiver kedelige omkostning, der kan kaldes rente, kurstab eller noget andet efter behag.

  Til sidst påpegede jeg noget civilisation, der indebærer at man debaterer deduktiv, og vi har gjort det i vesten siden 1600-årene.

  Nu skulle jeg slås ihjel og mængde andet.

  Mit modtræk var at eksponere idioten 100% med navn, adresse, fødselsår, fødested, uddannelsessted, oprindelse og den nuværende adresse med direkte korttegning via krak.dk

  Resultat: Han klager til WordPress, der straks og uden videre dhimmi-straffer mig ved 14 dage at nægte mig mulighed for at lægge noget op.

  Noget idiotien kan læses på:
  http://threats-useless.blogspot.com

  Sonia

 3. Sonia, vi lever i en tid hvor islamkritikere på begge sider, dvs. både ikke-muslimer såvel som muslimer (det glemmer mange!) lever med eget liv og sikkerhed som risiko når de ytrer sig.

  Jeg synes du skal politanmelde ham.

  Derudover bør du få en hjemmeside hvor halalhippierne og naivisterne ikke er gået i selvsving.

  Mona Eltahawy fik dødstrusler sent pr. email fordi hun havde ytret sig for ytringsfriheden i forbindelse med islam kritiske værker.

  I Yale har man valgt at udlade de infamøse muhammad tegninger fra en bog skrevet af en dansk professor (bogen handler om muhammadkrisen).

  http://www.berlingske.dk/article/20090901/danmark/90901084/

  Random House valgte ikke at trykke bogen “Jewel of Medina” som følge af trusler og frygt for repressalier eller angreb og krænkelser.

  http://www.berlingske.dk/article/20080820/kultur/708200045/

  http://www.information.dk/164275

  Salman Rushdie har fået ustedt en dødsfaztwa (stadig ingen fatwa imod vold, barnevold, hustruvold, flerkoneri men det er også mindre vigtigt!) som følge af sin bog, De sataniske Vers.

  Herhjemme begynder almindelige borgere at direkte eller indirekte forsvare denne vold, frygtindgydelse og retten til krænkelse. Man “forstår” at folk kan blive “såret” som motiverer til sådanne handlinger.

  Undrer det dig?

  Man kan så undre sig over hvor er forståelsen for at uanset hvad berettiger ingen såret følelser at man begår vold, uanset form, eller mord fordi man er uenig eller harm.

  Måske skulle man gå linen ud og indskrænke ytringfriheden. Så er det ærlig snak.

 4. Sonia,

  Bloggen er slettet?

  Jeg fandt denne artikel:

  http://www.thisted-bibliotek.dk/Voksne/materialer/ramadan.htm

  Endvidere kan man læse med lidt her:

  http://74.125.77.132/search?q=cache:N6AWh8oeoZwJ:danmark.wordpress.com/2008/03/11/jeg-trues-paa-livet-fordi-jeg-griner-lidt-af-saakaldte-rentefrie-halal-laan-og-en-aktoer-ismail-yalcin-i-denne-forbindelse/+%22Ismail+Yalcin%22+dk&cd=23&hl=en&ct=clnk

  Meld ham. Man skal ikke tolerere trusler eller lign. Det er uacceptabelt i dette samfund. han må lære at udtrykke sin utilfredshed på en fredelig klar måde.

  Jeg vil altså gerne høre mere om din argumentation omkring rentestrukturen indenfor sharialån. Jeg mindes at have læst en artikel om at sharialån uden rente faktisk var bedre specielt under denne økonomiske nedtur. Men husker desværre ikke detaljerne.

 5. Helt ærligt – af en jurastuderende er han altså ret ubehøvlet at høre på. Man forventer et bedre niveau hos kommende akademikere.

  http://74.125.77.132/search?q=cache:qn_2BCHv0oEJ:danmark.wordpress.com/2009/02/22/+%22Ismail+Yalcin%22+dk&cd=42&hl=en&ct=clnk

  Meld ham. Uanset hvad udfaldet bliver så er det registreret.

  Man skal tale ordentligt til folk og man skal ikke true folk. Det er virkelig grotesk at nogle ikke har fattet det endnu. Det er bare ikke OK.

  held og lykke.

 6. Politiet kan jeg ikke bruge til noget. Hvis flere vidste hvad jeg og par andre har været udsat for gennem årene og hvilken hjælp politiet ikke har været, når der var behov.
  DET MÅ KLARE SELV

  Prøv lige denne her; den er så sød:

  http://www.magdeburgerjoe.com/2009/02/kuwaiti-professor-abdallah-nafisi.html

  (bare rolig, jeg holder mig til emnet)

  Sonia

  • Ja, den der tosse ville jeg gerne se på samtlige MSM TV-kanaler i Prime Time news. Mon ikke hr. og fru Danmark ude ved kakkelbordene ville få kaffen og drømmekagen galt i halsen? Jeg tror det.

 7. Jamen har du prøvet at tale med politiet? de fejler da bestemt i nogle tilfælde men de kan da ikke afvise en anmeldelse. Har de helt konkret afvist at tage imod din anmeldelse?

 8. Manden/knægten har helt igennem en tankegang, der er præget af islamisme. Alene den udprægede arrogante uvidenhed beretter for sig selv. Han var så også uheldig; det skal siges, at han lige ramte mig, når det drejede sig ‘finansiering’.

  Blot at afvise at der er omkostninger for låntager, når en kapital overdrages én låntager via et halal-lån er helt ude i hampen. Da han ikke kan komme igennem med det, forsøger han blot at gøre sig klog andre ting i stedet og vrøvler så en masse om obligationer, og afslører bl.a. at han intet kender til vort asymetriske rentebehandling i skatten, med fradraget der så ganske vist aftrappes i disse år. Det vrøvl afviser jeg også sagligt og giver ham karakteren 00-03 (efter den gamle skala).
  Det var måske en provokation, men den kvalificerer vist ikke til en dødstrussel.

  Jeg har vist tre indlæg om halal-lån endnu fra før han satte sine trusler ind: http://danmark.wordpress.com/?s=halal-lån

  Kontroller venligst om jeg holder en pæn tone i kommentarerne

  Så sender han sin først trussel… ‘jeg synes det er snart tiden du stiller træskoene’….dette hævder idioten s’gu’ skulle betyde et ønske om, at jeg snart går på pension.
  JEG KENDER ALTSÅ GODT DET DANSKE SPROG OG HVAD DERTIL HØRER HERUNDER ALMENT KENDT SLANG.

  Dernæst flere trusler, den ene værre end den anden under forskellige e-mail-adresser, som jeg gennem flere måneder systematisk har måttet blokkere for til bloggen. Og til allersidst nogle fuldstændig latterlige sexuelle fornærmelser, der naturligvis preller 115% af, fordi de kun udstiller ham selv
  som uciviliseret eller gemen, vælg selv.

  Ja, indlæggene har jeg måttet fjerne for at kunne lægge nye indlæg op på bloggen (dhimmi-straffen), men jeg tør vædde på han allerede har været i gang igen. Ligvistikken afslører hver gang fjolset.

  Jeg har fastholdt en del af materialet på nettet på :
  http://threats-useless.blogspot.com, som jeg gerne vil stille tilrådighed for andre også, såfremt de måtte blive truet.

  Er der interesse får I en e-mail for direkte uploads.

  Til Pinstripe:
  Jeg har ingen interesse i Politiet; jeg var med blev overfaldet flere steder (i 90-erne) uden nogen indsats fra deres side og jeg har også været ‘på farten’ i 5 dage meget af tiden i det fri, indtil jeg nåede min hjemstavn (hvor jeg givet ikke taber så let), da der aflystes et EU-topmøde i Kbh. i 2002 og alt politi i Jylland var kaldt dertil.
  Da slog de til. Jeg har lært at beskytte mig selv; der ikke andre til det. Sådan er det.

  Sonia
  http://danmark.wordpress.com

 9. I må meget undskylde, men skal det være, er turen kommet til politikerne, der har løjet hele vejen igennem. De kan ikke undskylde, at de ikke vidste. Det er ikke holdbart for informationerne er sendt til dem systematisk i hver deres ‘dueslag’ siden den sommeren 1987.

  I øvrigt trusler skal ikke tage sig så meget af. De meddeles for at få os til at ændre handlingsmønster. Ville de slå os ihjel, ville det da være klogere bare at gøre det. Det håber jeg at have ret i.

  Det står 25 gange værre til end mindst 97 pct. forestiller sig og mainstream-medierne beretter :

  Prøv VÅGN OP, TORNEROSE: http://danmark.wordpress.com/2006/07/08/get-up-tornerose/
  ..den er end ikke blevet ajourført, som vi lovede den ville blive, for vi har ikke haft tid, i de år var der aldrig var mere end 4000-5000, der gjorde en organiseret indsats.

  Sonia

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: