Højrøvet Tøger håner Danmarks soldater i udlandet…

Jeg spekulerer lidt på, om Tøger har fået penge under bordet af muhamedanere – måske Taleban – for at trykke bogen.
Tøger er jo en af det muhamedanske samfunds nære allierede og støtter.
Men Tøger er ligeglad. Han vil hellere pisse på vore soldater og deres sikkerhed. Tøger handler gerne som en landsforræder, bare han kan få medieomtale og penge i kassen.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-25094778.html

Chefredaktøren på dagbladet Politiken, Tøger Seidenfaden frygter ikke at ende i fængsel som resultat af, at avisen i dag har offentliggjort den kontrover­sielle bog ‘Jæger – i krig med Eli­ten’ om Jægerkorpsets missioner i Irak og Afghanistan, skriver Politiken.dk.

Han fik i 1995 en betinget dom for at bringe Ritt Bjerregaards ‘Kommissærens Dagbog’ i avisen. Han har konsulteret en advokat i den aktuelle sag, og tror ikke på en fængselsstraf..

~ af Pinstripe på 16. september 2009.

5 kommentarer to “Højrøvet Tøger håner Danmarks soldater i udlandet…”

 1. Det ville være en katastrofe med en fængselsstraf. Det ville jo generere et martyrium på bagsmækken af en ytringsfrihed, han aldrig har fattet endsige interesseret sig for.

  Hold endelig den mand ude af brummen…

  • Jeg kan godt se, hvad du mener. På den anden side vil jeg meget gerne se, at der også er konsekvens, når selvbestaltede medie-konger tager loven i egen hånd.
   Hvis vi skulle tage hensyn til fremtidige eventuelle martyrer, så ville vi ikke kunne sætte folk bag tremmer, når vi havde et behov herfor.
   Og nu har Tøger jo allerede en betinget dom fra en tidligere sag. Og her mener jeg, at den skal skæves til, når man udfærdiger anklageskriftet. Jeg tror ikke på begrebet martyr, så for min skyld kan han blive sat bag tremmer, til han mugner.
   Og nej, han har netop aldrig interesseret sig for ytringsfriheden. Og han kan ikke dække sig ind under denne ret i forbindelse med publiceringen af bogen. Det handler om to ting. Det handler om tyveri af en bog. Og det handler om udbredelse af fortroligt materiale. Det vil sige ‘fortroligt’, dersom der bliver nedlagt fogedforbud. Men Tøger har ikke fået lov til at udgive bogen af Thomas Rathsack og da slet ikke på den måde, det er gjort.

 2. Da du tilsyneladende ved så meget om den bog, var det så ikke på tide at få den læst før du vil have folk i spjældet??? Er du nu også helt sikker på at Rathsack ikke har godkendt dette forløb???

  Jeg har måske en insiderviden som DU ville blive meget overrasket over at få fortalt, men da det er en millitær hemmelighed,på linie med hvad der er i feltrationerne, så skal jeg nok skåne dig for dette 😉
  Pateren;-)

  • http://www.sappho.dk/trykkefrihedsselskabet-politiken-og-jager.htm
   Tøger er blevet politianmeldt på lige fod med overløberen Rathsack. Jeg håber tillige, at alle, der har medvirket til at sprede bogen via internettet, bliver sigtet for at have videregivet fortrolige oplysninger. Det har vi nemlig nu rettens ord for, at bogen indeholder.
   Insiderviden? Næppe! Alt, hvad du har, er for høje tanker om dig selv og din evner til at vurdere militære spørgsmål.
   Din nedladende bemærkninger om hjemmeværnet siger alt om din manglende militære viden og en hel del om din manglende respekt for det danske forsvar. Og ja, du er Venstre-mand. Du er LAAAANGT ude på venstre-fløjen med din pissen på Danmarks sikkerhed.
   Hvis du var Venstre-mand, ville du ikke være uenig med forsvarsministeren i denne sag.

   • Må man spagt ubbringe et HO HO HO 😉 Og længe leve Bøhtosserne & Hjemmeværnet!!!
    Pateren;-)

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: