Dukker skal også dække sig til…

Og det efterligner andre dukker her i Danmark.

Dukkerne Gülay og latifissen gør det, og mon ikke også Sarleena-dukken aka Fatima al-Hashimi gør det. Men de er jo også tro mod koranen.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/09/23/154700.htm

Iran har i forvejen (islamiske, red.) strenge regler for, hvordan landets kvinder skal klæde sig. Men nu har det islamiske styre udvidet reglerne til også at gælde dukker.

I et brev offentliggjort i en af de statsejede aviser indskærper styret, at landets mannequin-dukker skal dækkes bedre til.

Forbud mod sexede kurver
– Brugen af usædvanlige mannequiner, der afslører kropskurver eller hoveder uden hijab (muslimsk tørklæde, red.), er forbudt at bruge i butikker, skriver det religiøse politi i meddelelsen.

Det religiøse politi mindede samtidig om, at mænd ikke bør sælge kvindeundertøj i Iran, ligesom det også er upassende at vise modeller med slips eller butterfly. De sidste halsbeklædninger er ifølge det iranske politi eksempler på vestlig indflydelse, der bør undgås.

I den forbindelse kunne de tre førnævnte dukker helt undlade både tørklæde og telt, hvis de ville besøge Iran. De kommer alligevel aldrig til at virke sexet på nogen som helst. Ikke engang en blind mand.

Det iranske styre og Adolf in his dinnerjacket er en bande sindsyge muhamedanere, der har hårdt brug for psykisk hjælp. Ligeså har de OCD-ramte muhamedanere, der partout må have det tørklæde om hovedet af frygt for at havne i helvede, når de dør og fordi det står i en bog, der har samme sandhedsværdi som et Anders And-blad.

Det er i mine øjne sygeligt i stil med en OCD-lidelse at føle det nødvendigt at iklæde sig islamisk klud.

~ af Pinstripe på 23. september 2009.

7 kommentarer to “Dukker skal også dække sig til…”

  1. så faktisk en dokumentar om det for ikk så lang tid siden. totalt werid.. dem, der solgte tøj vidste ikke, hvordan de skulle vise deres tøj frem, for intet var godt nok for moralpolitiet (eller hva’ det nu kaldes). der var bl.a en mand som hængte tøjet op via snor, men det var heller ikke godt nok, for så kunne man “se” kvindens arme osv for sig.. underlige mennesker

    • Af samme årsag er det en sygelig manér at kræve at få lov til at dække sig til i Danmark… og andre vestlige lande for den sags skyld.

  2. Åhh Pinstripe, jeg vidste du ku’ lide mig. 😀

  3. I can feel the loooove..

    • Jamen edderkopper er meget kærlige, så jeg kan godt forstå, at du føler, som du gør. Men pas nu på, din imam ikke læser med. Du kunne risikere, at han sender dig på genopdragelse i Iran.

  4. Er det nu jeg skal grine, Pinstripe?

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: