Lærer giver skoleelev hånden – Lærer får tærsk af elevens far…

Igen en velkendt situation, når den kulturfremmede møder det danske frisind.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-25916623.html?rss

En mandlig lærer blev sidst på efter­middagen gennemtæsket af en far til en elev på Abildgårdskolen i Odense under et forældremøde.

“Motivet kender vi ikke 100 procent, men vi har en formodning om, at faren blev ophidset af, at den mandelige sko­lelærer gav hans datter hånden og sag­de goddag, da de ankom,” siger politi­kommissær Jesper Pedersen til TV 2.

[…]

“Han har det rigtig skidt, han er i chok og kan slet ikke forstå, hvordan det her kan ske,” siger skoleinspektør Allan E. Feldskou.

Jeg kan godt forstå, at læreren er i chok, og han får min dybeste medfølelse her fra. Jeg håber, at han kommer hurtigt på benene igen og tilbage til klassen.

Ligeledes håber jeg, at faderen til eleven, som blev hilst velkommen af læreren, får 12 år bag tremmer og derpå sendt hjem til Mellemøsten…. uden datteren.

Og hvor er det bare typisk af TV2’s nyhedsoplæser at betegne faderen som værende af anden etnisk oprindelse end dansk. Vorherre til himmelhest, Walter!!! Er Jesper Steinmetz idiot?

Jesper Steinmetz må være endnu en af disse politisk korrekthedsklovne, der tror, at nyhederne bliver pænere af at danse udenom den varme grød. Det ville svare til, at man betegnede en HA-rocker som en alternativ motorcykelentusiast. Eller hvad med en nynazist? Det kunne blive omskrevet til en person med ofte eleveret og strakt højrearm og med lettere kritisk anskuelse af jøder. Jeg vil dog i første ombæring tænke på et medlem af Hamas.. Men der er heller ikke den store forskel.

Jesper Steinmetz, så lær dog for helvede at kalde en spade for en spade og en muhamedaner for en muhamedaner!!!

If it walks like a duck, and if it quacks like a duck… I’d say it’s a duck!

Det er jo ikke svært for den almindeligt tænkende at hitte ud af, hvorfor faderen gik amok. Vi ved jo, hvor svært det er for muhamedanere at acceptere dansk etikette. Man har da ikke glemt den overvægtige hættemåge fra Einhetzlisten i Odense; Assmaa Abdol Hamid. Hun var jo heller ikke meget for at give hånd til de urene, vantro danskere.

Få det nu ind i bøtten, mennesker!

Læs mere på http://leukofobi.wordpress.com/2009/10/22/islamist-l%c3%b8sladt-for-vold-imod-tjenestemand/

~ af Pinstripe på 22. oktober 2009.

 
%d bloggers like this: